Galerii: endine Spider sünnib ümber glamuurseks ööklubiks CatHouse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolm aastat Tartu maantee suurklubide, Apollo ja klubiga 777 ühes majas tühjalt seisnud Spider sünnib täna õhtul uueks klubiks CatHouse. Täna õhtu keerutavad plaate põhjanaabrite seksikas lemmik Nina Cristal ja DJ Stylezz Venemaalt.

Varasemalt CatHouse'i Viru keskuse hoones vedanud Sten-Erik Jantson, kelle vedamisel tegutses Tartu maantee majas klubi 777 nendib, et suurtel ööklubidel Tallinna linnas enam turgu pole. Nende aeg on ammu läbi, rääkis ta.

«CatHouse on oma suuruselt ja ruumilahenduselt üks Tallinna parimad klubisid,» on Jantson kindel. Pidutsejaid mahub uude klubisse 450, põrandapinda annab juurde ka vastne rõdu. Lisaks sisekujundusele sai klubi ka uue heli- ja valgussüsteemi, põhitegijateks väiksemad artistid ja DJ-d. Üks plaadikeerutaja, kellest saab niiöelda CatHouse'i resident-DJ, on Tom Lilienthal. Avatud saab uus klubi olema reedel ja laupäeval. 

Maja suurem pool, kus varasemalt toimusid kontserdid, jääb seisma ning avatakse vaid suuremate ürituste ajaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles