Tallinlase autoaknasse lendas juhuslik kuul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhupüss. Foto on illustreeriv.
Õhupüss. Foto on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Eile lendas Tallinnas Peterburi teel sõitnud Igori autoaknast sisse ja tabas ta põlve kuul.

«Sõitsin kella nelja-viie paiku päeval mööda Peterburi maanteed bussi 58 järel ja äkitselt tundsin, et miski tabas mu põlve. Ma otsisin koha, kus peatuda, ja alles seejärel nägin, et see oli kuul,» rääkis Igor pühapäeval venekeelsele portaalile Dzd.ee.

«Ilmselt oli kuul oma jõu kaotanud. Sellepärast see mulle viga ei teinud. Kuul meenutas õhupüssikuuli,» ütles tallinlane.

Mees helistas politseisse, kust öeldi, et see on juba teine samalaadne teade sel päeval. Politsei infotelefonilt 110 soovitati tal jaoskonda pöörduda.

Põhja prefektuuri ida osakonnas öeldi Igorile, et mingit infot esimese väljakutse kohta neil pole.

Dzd.ee-l õnnestus Põhja prefektuurist välja selgitada, et pühapäeval kõne samalaadse juhtumi kohta Peterburi maanteelt Maardu lähedalt tõesti laekus.

Kuna mingit kahju ei sündinud ning helistaja polnud päris kindel, et ese oli ikka kuul, avaldust väidetav kannatanu kirjutama ei hakanud. Ei teinud seda ka Igor, kes oma leiu politseisse viis.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva soovitas selliste juhtumite korral kindlasti politseisse helistada.

«Kui tegemist on tõepoolest huligaansusega, siis on see seaduserikkumine, millest tuleb politseile teada anda, enne kui huligaanid kellelegi viga teevad,» ütles pressiesindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles