Kadrioru pargis toimub täna müstiline valgusfestival

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru Park palus kõiki pargi meeleolukale sünnipäevale!
Üks külalisesinejatest oli Karl-Erik Taukar
Kadrioru Park palus kõiki pargi meeleolukale sünnipäevale! Üks külalisesinejatest oli Karl-Erik Taukar Foto: Viktor Burkivski

Kadrioru park lõpetab täna oma suve taas festivaliga «Valgus kõnnib Kadriorus 2014»

Hämaras Kadrioru pargis süttivad tuhanded küünlad ja tõrvikud ning õhtu täitub muusika ning müstikaga. Iga-aastase suursündmuse jooksul on külalistel võimalik kogeda valguslahendusi pargis, elava tulega kujundatud pargiruumi ning ainulaadset kultuuriprogrammi.

2014. aastal on festivalialale paigutatud üle 6000 küünla ja tõrviku ning pargiruumis kõndides võib märgata huvitavaid erilahendusi nii maas kui õhus. Luigetiigil, lilleaias, kontserdiväljakul, lossiesisel alal, pargi kanalites ja mujal võib kindlasti leida midagi müstilist ja sooja.

Festival algab kell 19.00. Õhtu jooksul astuvad üles Maarja bändiga, Hedvig Hanson ja Peeter Jõgioja oma meeletu show'ga mis on ainult selleks õhtuks loodud. 

Õhtu peaesineja on ansambel Traffic, küll aga mitte traditsioonilisel kujul. Koos Trafficuga võib laval näha ja kuulda ligi kümmet solisti ning muusikut, kelle kohta täpsem info avalikustub juba esmaspäeval. 

Festivalialal on alkoholi tarbimine keelatud, kuna tegemist on sündmusega, mis on mõeldud tervele perele. Et festivali külalistel oleks ka selgem siht festivali ajal pargis olemas, siis riputatakse üle Kadrioru pargi puudele ja seintele suured festivalikaardid. Kaarti saab ka internetist näha Kadrioru pargi kodulehel alates 15. septembrist

Õhtune programm on kõigile tasuta ning lisainfot leiab SIIT. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles