Filmi "MIKROSÜND" esitus Tallinnas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sul on võimalus osa saada uhiuue värskel teadustöötulemustel põhineva filmi "MikroSünd" ülemaailmsest esilinastusest.


"MikroSünd" ("Mikrobirth") on täispikk dokumentaalfilm, milles lähenetakse sünnile hoopis uuel viisil  - läbi mikroskoobisilma. Filmis näidatakse, kuidas see, mil moel me sünnitame, mõjutab meie laste tervist kogu nende elu jooksul ning võib isegi mõjutada inimkonna tulevikku. Filmis uuritakse koos teadlastega, kuidas kaasaegsete sünnitustavadega võidakse sekkuda olulistesse bioloogilistesse protsessidesse, muutes meie lapsed potentsiaalselt haigustele vastuvõtlikumaks nende hilisemas elus.


"MicroSünd" on sõltumatu film, mille on tootnud Alto Films Ltd. Filmi on loonud ja tootnud briti filmitegijad Toni Harman ja Alex Wakeford. Nende eelmine film "Freedom For Birth" (Sünd Vabaks") esilinastus rohkem kui 1100-l avalikul esitusel 50-s riigis aastal 2012.


"MicroSünd" esilinastub sadadel avalikel esitustel üle maailma 20. septembril 2014.


Film on eestikeelsete subtiitritega ning kestab umbes 60 minutit.


Eestis toimub filmi esilinastus 20. septembril Tartus ja selle avab sotsiaalminister Helmen Kütt. Pärast filmi vaatamist on soovi korral võimalik küsida küsimusi kogenud ämmaemand Siiri Põllustelt (Eesti Ämmaemandate Ühing) ning sünnitoetajatelt (MTÜ Sünni Vägi).



Filmi toob vaatajateni MTÜ Sünni Vägi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles