MASSIMO sügishooaja avamine - KARL-ERIK TAUKAR (live)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MASSIMO sügishooaja avamine - KARL-ERIK TAUKAR (live)
MASSIMO sügishooaja avamine - KARL-ERIK TAUKAR (live) Foto: Kultuurikava.ee

MASSIMO sügishooaja avamine - KARL-ERIK TAUKAR (live)



Restoran Massimo ja sadade lemmiklaulja Taukar kutsuvad heategevuskontserdile 



Reedel tuleb Tallinna Itaalia restoranis Massimo külastajate ette superstaarisaates lauljateed alustanud ja sadade lemmikuks saanud neidudemagnet Karl-Erik Taukar, keda kitarril saadab tõusev kitarritäht Rauno Laikjõe. Säärsaapamaa ja muu Euroopa kööki tutvustava restorani ja andekate muusikute kokkuleppel läheb kontserditulu SOS Lasteküla toetuseks. 



Alanud sügis-talvise hooaja esimese live-esinemise puhul on restoranis Massimo piletihinnaks vaid üks euro ning peokülalised saavad armastavat asendusperet pakkuvale lastekülale teha ka annetusi.



Praegu oma uut plaati salvestav Karl-Erik Taukar lubas, et muusikud mängivad tuntud ja uusi lugusid oma repertuaarist ja võtavad appi ka klassikute loomingu. Esitatavatest paladest rääkides ütles muusik, et ta laulab peamiselt teiste kirjutatud laule, mille tekstid annavad võimaluse seostuda laulu sõnumiga. Karl-Erik nentis, et valib lood oma maitse järgi ja eelistab vältida teemasid, mis on justkui šablooniks saanud.


"Rauno on värske mees muusikaakadeemiast, üks andekamaid uusi kitarriste," tutvustab ta oma esinemiskaaslast. 



Sel suvel Lenna ning bändikaaslaste Eric Kammiste, Brait Pilviku ning Renee Puuraga tuuritanud Karl-Erik Taukar ütleb, et on varemgi muusikaga SOS Lasteküla toetanud. 



Andekas laulja esineb valdavalt eesti keeles, sest emakeelne laul jõuab tema austajatele paremini kohale, läheb inimestele korda ja teeb ka muusiku enda õnnelikuks. Noormehe populaarsusest annab märku ka see, et autogrammide jagamine on tema esinemiste kindel ja üha rohkem aega nõudev osa.



Tallinna kesklinnas Maakri tänaval asuv restoran Massimo on üks pealinna suurimaid ja sinna mahub 200 inimest, kuid püstijalaüritustel võib neid saja jagu rohkem lisanduda.



"Septembris ongi nii, et nädalavahetustele planeerime live-esinemisi, alati pakume häid roogasid, kokteile ja veine," selgitas üks restorani omanikest Raimo Laid TTV saates Suvemiks. Restoran on väga populaarne, seda just Eesti oma inimeste seas, ja seepärast tasub mõnusale nädalavahetusele mõeldes otsida infot nende kodulehelt ning kohad juba varakult broneerida.



Massimo avas uksed 2011. aastal ning menüüvalik on keskendunud modernsele köögile, pakkudes erinevaid maitseid kogu Euroopast. Samas on see suurim restoran Eestis rikkaliku itaaliapärase toidu- ja veinivalikuga. Sellest on saanud koht, kus kohtab tuttavat Itaalia külalislahkust ja hubane õhkkond laseb mõnusalt lõõgastuda. 



22. augustil võis Trattoria Massimos nautida funk-rock-stiilis muusikat ja ebatavalise väljanägemisega vene-ameerika bändi Red Elvises ning üllatused ootavad muusika- ning toidunautijaid terve uue hooaja vältel.



Massimo restoran ootab toidu- ja muusikagurmaane sel reedel, 12. septembril, algusega kell 20.00.



Laudade broneerimine: +372 568 299 00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles