NO99 Kokakool lastele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga kuu ühel laupäeval saad sa nüüd tuua oma lapse või lapsed paariks tunniks meie juurde ning meie peakokk Riho Heinmets õpetab neile, kuidas teha süüa. Me tegime juba proovi. Tõime oma lapsed tema juurde ja Riho tegi nendega püreesuppi ja virsiku tarte'i. Te lugesite õigesti. Lapsed tegid kahekäigulise lõuna ja me sõime seda ning seekord me ei valetanud, kui ütlesime lastele: tead, see oli jumalast hea. Rõõm ei olnud ainult meie oma. Üks kaheksa-aastane kutt ütles hiljem, et ta sai esimest korda aru, et toidutegemine võib olla sama lahe kui jalgpall. Mõned on hakanud rääkima, et tahavad suureks saades kokaks saada. Noh, saagu - aga meil Riho juba on.



Ja üks kord kuus laupäeviti näitab ta lastele, millest toitu tehakse. Esimesel korral oli näiteks juttu näiteks sidrunheinast ja värvilistest porganditest. Seejärel ta ütleb, mis toitu sellest tehakse. Ja siis tehakse. Koos. Igaühel on oma kokamüts, oma lauake, oma noake, oma pliit, pott ja pann - ja nad teevad. Tule. Tule ja too oma lapsed NO99 Kokakooli. Meie teada ainuke linnas. Esimene kokakool tuleb 13. septembril kell 12.00. Kohale tasub tulla veerand tundi varem.



Pilet 17 eurot lapse kohta (hinna sees toorained, valmistamine, uus tarkus, palju lõbu ja sinu vaba aeg).


Laps võiks olla vähemalt kaheksane ja kuni kaheteistkümnene.


Kaasa tuleb võtta oma lõikelauake.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles