TTÜ doktorandid remondivad taas tasuta seadmeid

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.skeemipesa.ee

Laupäeval kell 12.00 toimub kohvikus Pööning taaskord üritus nimega Remondikohvik, mille raames saavad inimesed parandada oma katki läinud asju ning kohtuda teiste inimestega, kes hoolivad ise parandamisest ja asjade taaskasutusest.

Ürituse fookuses on katki läinud koduelektroonika. Iseremontimist juhendavad oma ala spetsialistid (elektrikud, elektroonikud, IT-mehed jne), kes annavad nõu nii seadmete tööpõhimõtetest arusaamisel kui ka vigade leidmisel ja remontimisel.

«Tule üritusele ja võta kaasa oma katkine kohvimasin, kuvar, arvuti, võimendi, raadio, keedukann, juukseföön,» kutsuvad ürituse korraldajad, kes annavad nõu ka arvuti tarkvara osas tekkinud probleemidele. Remondikohvikus Pööning on avatud baar, kus on saadaval kohvi, tee ja suupisteid.

Remondikohviku üritust aitavad läbi viia Skeemipesa, kohvik Pööning, Help Desk Lapikud ja Eesti Teadusagentuur. Üritus on tasuta. Kohvik Pööning asub aadressil Akadeemia tee 24.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles