Savisaar käis koolisööklas söömas

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar külastas oma kaaskonnaga Südalinna kooli ja käis ka koolisööklas söömas.
Linnapea Edgar Savisaar külastas oma kaaskonnaga Südalinna kooli ja käis ka koolisööklas söömas. Foto: Tallinna pressiteenistus

Linnapea Edgar Savisaar, abilinnapea Mihhail Kõlvart ja haridusameti juhataja Andres Pajula külastasid täna Tallinna Südalinna kooli, kus muuhulgas söödi koos õpilastega ka koolilõunat.

Linnapea jäi pakutud koolitoiduga väga rahule ning tunnustas tervislikku ja tasakaalustatud toiduvalikut, teatas linnavalitsuse pressiteenistus. Täna oli Südalinna kooli põhimenüüs valikus kana riisiroog aedviljade ja šampinjonidega, porgandisalat seemnetega, kapsa-kurgisalat, puuvili, mahlajook, leib, sai ja sepik.

Savisaar märkis, et tänavu 1. septembrist suurenes Tallinna linna poolt kehtestatud koolilõuna maksumus seniselt 1,15-lt eurolt 1,34 euroni ehk 0,19 euro võrra. Sellest tulenevalt suurenes ka Tallinna linna poolne toetus koolilõuna kulude katmisel. «Loodetavasti on linnapoolse lisatoetusega võimalik lastele pakkuda veelgi tervislikumat ja kvaliteetsemat toitu,» ütles Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles