Galerii: Kalle Muuli ja Ivo Rull käisid Toompea lossi ees viina joomas

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õpetajate Lehe peatoimetaja ja populaarse raadiosaate «Olukorrast riigis» saatejuht Kalle Muuli ja suhtekorraldaja Ivo Rull käisid täna Toompea lossi ees viina joomas. Ühisest Facebooki vestlusest tekkinud aktsioon kandis nime «väike viinavõtt lossiplatsil».

«Kumbki piirdus kolme pitsiga, mina võtsin Keskerakonna fraktsiooni liikmete terviseks, kes 2011. aastal hääletasid avaliku alkoholitarbimise poolt ja nüüd on hakanud Tallinna linnas seda jälle piirama ja Toompea lossi esise ja Kadrioru ümbruse välja jätnud. Teise pitsi võtsime ühiselt Rein Langi terviseks ja kolmanda pitsiga tervitasime riigikogu uue hooaja algust. Riigikogu liikmed korraldavad jätkuvalt ümarlaudasid ja arutlusi teemal, kas ja kuidas avalikult alkoholi tarbida. Praegu kehtiva seaduse raames tarbisime meie väga viisakalt ja kultuurselt,» kommenteeris Rull viinavõtu aktsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles