Savisaar lubab muuta Lasnamäe kaasaegseks ning mugavaks

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar 160 meetri pikkuse Kiviriku tänava pikendust avamas.
Edgar Savisaar 160 meetri pikkuse Kiviriku tänava pikendust avamas. Foto: Mihkel Maripuu

Eile peeti lauluväljakul Lasnamäe sünnipäeva puhul suurt rahvapidu. Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas lasnamäelastele, et Tallinn on viimaste aastatega suurimasse ja rahvarohkeimasse linnaossa märkimisväärselt investeerinud ning tuleviku eesmärk on muuta Lasnamäe kaasaegseks ning mugavaks linnaosaks.

«Kahe aasta jooksul avati Lasnamäel Ida-Euroopa suurim jäähall, linnaosa teedesse investeeritud üle üheksa miljoni euro, sai valmis Pae park, avati Kihnu Lasteaed ja täielikult renoveeritud Suur-Pae Lasteaed, enamik linnaosa gümnaasiumitest on renoveeritud ning kevade hakul peetakse soolaleivapidu ka Lasnamäe gümnaasiumis,» loetles Savisaar.

Linnapea lisas, et kevadel avati just Lasnamäel ka linnapood, mis on linna odavaimate hindadega suureks toeks linnaosa paljudele hinnatundlikele elanikele. Veebruaris avatakse aga Lasnamäel kauaoodatud munitsipaalsaun. Täie hooga käib ka munitsipaalgolfiväljaku ehitustööde planeerimine.

«Tänu sellele kõigele muutub Lasnamäe iga aastaga aina paremaks, hubasemaks ja prestiižsemaks linnaosaks,» rõhutas Savisaar. «Üha enam võivad lasnamäelased leida endale töökohti, saada haridust ning mõnusalt ja kasulikult aega veeta oma kodu lähedal. Meie eesmärk on muuta Lasnamäe kaasaegseks ja selle elanike jaoks igati mugavaks linnaosaks,» lubas linnapea lasnamäelastele.

Tallinna lauluväljakul toimunud kontserdi suurel laval esinesid mitmed laste laulu- ja tantsukollektiivid, tuntud Eesti laulja Liis Lemsalu, kohalik ansambel May-Day ja paljud teised. Piduõhtu peaesinejaks oli kuulus Venemaa ansambel Miraž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles