Noored vallutavad täna Rotermanni kvartali

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Rotermanni kvartalis.
Noored Rotermanni kvartalis. Foto: Peeter Langovits

Rotermanni kvartalis algab täna Tallinna noortenädal, mis kestab 12. septembrini.

Programm lähtub innustamise mõttest ning suunab noori ja noortega tegelevaid inimesi loovusele ning harjumuspärastest raamidest välja vaatamisele. 

Tallinna noortenädal toob noorteni filme, muusikat, kunsti, teatrit ja palju muud. Juba viiendat aastat järjest pakub noortenädalal laia filmivalikut Just Film. Kavas on viis suurepärast filmi, mis on vaatajatele tasuta. Tallinna ja Harjumaa piirkondlik noortebändide konkurss kulmineerub sel sügisel just Tallinna noortenädalal, mil Rotermanni väljaku suurel laval tulevad esitlusele Harjumaa konkursil osalevad noortebändid.

Tallinna noortenädalal on Rotermannis kunstihuvilistele noortele avatud loominguline Kunstikohvik. Kunstikohvikus toimub erinevaid meisterdamis-, maalimis- ja joonistustöötubasid, mida juhendavad Sally Stuudio Kunstikooli 4. astme õpilased. Kohvikus pakutakse meisterdamise kõrvale teed, kohvi, kooke ja saiakesi ning tasuda tuleb vaid kohvikus veedetud ajaga.

Vaba aja mess «No Vaata.» – 10. septembril toimub Rotermanni väljakul noorte vaba aja mess, kust saab leida endale meelepärase huvialaringi või trenni. Kohal on ligi 40 huvikooli, spordiklubi, tantsustuudiot jm vaba aja ning huvitegevust pakkuvat organisatsiooni, kes lahkelt oma tegevust tutvustavad ja proovida lasevad. Lavalisi tantsu-show'sid pakuvad näiteks Free Flow Tantsustuudio, tantsutrupp Modus, põnevat improteatrit tutvustab improgrupp JAA ning kaasahaaravat võitluskunsti esitleb töötubades Capoeira Berimba.

Nauditavat kontsertelamust pakuvad «No Vaata» õhtul Lenna, Marten Kuningas, Wilhelm, Rasmus Rändvee & Facelift Deer ja Artjom Savitski. «No Vaata» kontsert on tasuta. Vaata täpsemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles