Fotod: oma eksnaise mõrva plaaninud mees astus kohtu ette

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Harju maakohtus algas kohtunik Merle Partsi juhtimisel kohtuprotsess mehe üle, keda süüdistatakse oma eksnaise mõrva tellimises, mis ei õnnestunud politsei sekkumise tõttu.

Vladimirit süüdistatakse mõrvale kihutamises ning oma naise kehalises väärkohtlemises.

Süüdistuse kohaselt kasutas Vladimir mullu 21. oktoobril oma endise elukaaslase vastu vägivalda ja palkas tänavu jaanuaris ühe mehe naist tapma.

Sündmused said alguse mullu 21. oktoobril kell 10.42, kui politsei juhtimiskeskus sai teate, et Vladimir oli Lasnamäel Priisle poe juures peksnud oma 31-aastast eksnaist, on ERRi uudisteportaal varem vahendanud. Mees oli peksmise käigus hirmutanud naist granaadiga, ähvardanud ta ära tappa ning seejärel põgenenud.

Kui politseinikud meest kinni pidama läksid, kukkus ta Tallinnas Lasnamäel kaheksanda korruse rõdult alla ning viibis pärast seda ravil ja taastusravil. Politsei leidis üles ka Vladimiri granaadi, mille ta oli kaevanud maasse ning mis osutus siiski granaadi mulaažiks.

Vägivallatsemise uurimine viis politsei ränga kuriteoplaani ehk mõrva tellimise avastamiseni, mistõttu Vladimir peeti tänavu 15. jaanuaril taastusravihaiglas kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles