Keskuse trollipeatus nihutatakse sõitjate jaoks mugavamasse kohta

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti. Foto: Raepress

Keskuse tänava trollibusside lõpp-peatus nihutatakse vaegliikujate, vanurite, ratastooli kasutajate ja lapsevankriga emade mugavamaks teenindamiseks umbes 20 meetrit Sõpruse puiestee poole.Keskuse tänava trollibusside lõpp-peatus nihutatakse vaegliikujate, vanurite, ratastooli kasutajate ja lapsevankriga emade mugavamaks teenindamiseks umbes 20 meetrit Sõpruse puiestee poole.


Abilinnapea Taavi Aas, trollibussikoondise ning transpordiameti ametnikud koos Tallinna Teede AS esindajaga võtsid sellise otsuse vastu täna pärast Keskuse tänava trollibusside lõpp-peatuse olukorraga tutvumist.

Keskuse tänava trollide lõpp-peatuse nihutamine 20 meetrit Sõpruse puiestee suunas eeldab Aasa sõnul trolliliinide ümbertõstmist. «Kuna trolliliinide ümbertõstmine vajab eelnevat projekti ja pealegi saab liinide rekonstrueerimistöid teha ainul öötundidel, saame trollide lõpp-peatuse uude kohta viia alles septembri alguses,» teatas Aas Raepressi vahendusel.

«TTTK tõstab liinid ümber ning ehitab välja uue kontaktliinide kokkujooksu sõlme ja alles siis saame piltlikult öeldes neli polti lahti keerata ning peatuse ootepaviljoni uude kohta nihutada, kus ratastooliga liikuvatel inimestel ja lapsevankriga emadel on võimalik otse kõnnireelt trollibussi siseneda,» lisas abilinnapea.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles