Koplis peetakse laupäeval sibulalaata ja hoidiste võistlust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sibulad.
Sibulad. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kopli Ametikooli õuealal (Kopli 98, Tallinn) toimub homme, 6. septembril kell 12-21.30 toimuvale suvelõpufestival. Peetakse sibulalaaata, tegevusi ja meelelahutust leidub igas vanuses osalejale.

Peaesinejad on Tanel Padar & The Sun ja Koit Toome & Bänd. Põnevaid etteasteid pakuvad veel noortebänd Hanf Kung, Improteater, tsirkusestuudio Folie, Reigo Ahven trummishow’ga, Põhja spordihoone spordiklubid ja Kopli noortekeskuse tantsutrupp. Päeva juhib Allan Roosileht.

Lisaks lavaprogrammi nautimisele saavad perepäevale tulijad osaleda graffiti-, käsi- ja puidutöö töötubades. Pere pisemaid ootab hiiglaslik batuut, suuremad saavad julguse proovile panna ZIP-line’l, ronimisseinal või kosmonautide trenažööril. Tervisetelgis kontrollivad näitajaid Lääne-Tallinna Keskhaigla parimad spetsialistid. Kogu perepäeva programm ja atraktsioonid on tasuta!

Lisaks toimub sibulalaat, kus kaubeldakse nii sügisandide ja aiasaaduste kui käsitööga. Sel aastal pakume kodukokkadele võimaluse osaleda hoidiste võistlusel «Suvi purgis», kus auhinnatakse parimaid eraldi soolaste ja magusate hoidiste kategoorias ja lisaks selgub rahva lemmik. Hoidiseid maitseb ja hindab žürii, kuhu kuuluvad tippkokk Indrek Kivisalu Foodstudiost, tuntud raadiohääl ja gurmaan Allan Roosileht, Sparta peatreener Argo Ader, ajakirja Anne&Stiil peatoimetaja Tiina Kruus ning SA Tallinna Turud juhataja Tiia-Liis Jürgenson.

Ürituse korraldab Kopli Arenduskeskus, mis ühendab Kopli Ametikooli, Kopli ettevõtlusinkubaatori, Kopli noortekeskuse ja Põhja spordihoone tegevusi. Arenduskeskuse tegevust koordineerib Tallinna Ettevõtlusamet. Perepäeva laiem eesmärk on tutvustada territooriumil tegutsevate asutuste võimalusi ning toimuvad tutvustavad ekskursioonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles