Komeediklubi: Nick Doody (UK) & Celia Pacquola (AUS)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komeediklubi: Nick Doody (UK) &  Celia Pacquola (AUS)
Komeediklubi: Nick Doody (UK) & Celia Pacquola (AUS) Foto: Kultuurikava.ee
Komeediklubi Nick Doody (UK) ja  Celia Pacquola (AUS)


Aeg ja koht: 24. september kell 20 (uksed 19.30) kohvikus Sinilind



Eesti naeruväärseim klubi alustab oma viiendat stand-upi hooaega, seekord vahelduseks kohvikus Sinilind. Teie ees on kaks väga erineva stiiliga koomikut, kes on mõlemad nii head, et kuidagi ei oska öelda, kumb neist peaesineja on.

Nick Doody (UK)

intelligentne, otsekohene ja peaaegu et uuriv huumor on võitnud fänne üle maailma. Live-esinemistele lisaks on Nick nõutud naljakirjutaja paljudele UK tuntud teleshowdele. Meile meeldibki Nick oma naljade tehnilise meisterlikkuse pärast. Nii nagu parimad ooperitenorid laulavad välja C5 noodi, suudab Nick sageli välja võtta perfektse nalja. Ega Bill Hicks oma kõige viimasel UK turneel ilmaasjata ei nõudnud, et just Nick Doody tema soojendaja oleks.



“Värskendav … terava mõistuse, aga mitte terava keelega”

- Three Weeks



Celia Pacquola (AUS)

on fännide meeli lahutanud ning üle maailma festivalidelt auhindu noppinud juba aastast 2006. Ainuüksi sel aastal on ta võitnud prestiižse Barry auhinna Melbourne’i komöödiafestivalilt ja Amused Moose (“Lahutatud meelega põder?” - tõlk.) auhinna Edinburghi festivalilt. Lisaks sellele on Pacquola tõusva karjääriga näitleja, olles tegev mitmes Austraalia seriaalis. Celia puhul meeldib meile energia, millega ta saali täidab, kombineerutuna terava ja elu hästi kirjeldava huumorimeelega.



“Lõputult sarmikas, tuliselt aus ja tõeliselt naljakas”

- The Independent



MC ehk õhtujuht on Andrus Purde. Piletid 13/16€ Piletilevist, uksele neid sageli ei jätku. Show algab kell 20, uksed avame kell 19.30.



NB! Seekord siis Sinilinnus, mitte Krahlis.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles