Turvatöötajad tabasid kaubanduskeskuse parklas laamendanud vandaalid

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kaubanduskeskuse parklas laamendanud soomlased.
Tallinna kaubanduskeskuse parklas laamendanud soomlased. Foto: G4S

Kolmapäeva õhtul andsid G4Si turvatöötajad politseile üle kaks joobes soome noormeest, kes lõhkusid ära Tallinna kesklinnas asuva kaubanduskeskuse parkimismaja poomid.

Kolmapäeva õhtul veidi enne kella 21.00 märkas kesklinnas asuva kaubanduskeskuse G4Si turvatöötaja videovalve vahendusel, et parkimismaja sissesõidu tõkkepuude juures peatus tumedat värvi sõiduauto. Autost väljus kõrvalistujast meesterahvas, läks tõkkepuu juurde, tõstis selle jõuga üles ning lasi auto alt läbi.

Kui auto oli tõkkepuu alt läbi sõitnud, võttis mees kätte ja murdis tõkkepuu poomi küljest lahti, lõhkudes ära kinnituspoldid ja väänates tõkkepuu kõveraks. Videovalve operaator vahendas info oma kolleegidele turvateenistusest, kes läksid takistama juba järgmise tõkkepuu juurde liikunud sõidukit.

Hetkel, kui Volkswagenis istunud nooremapoolsed mehed asusid lõhkuma teist, väljapääsu juures olnud tõkkepuud, jõudsid G4Si turvatöötajad neile järele ning andsid laamendajad üle peatselt saabunud politseile. Selgituseks oma teole ütles üks noormeestest, et «tal oli selleks mitu põhjust».

Politsei tegi kindlaks, et Volkswageni juht oli enne sõitma asumist tarbinud alkoholi, sama kinnitas ka parkimisala videokaamerate salvestus. Juhtunu asjaolude selgitamiseks viis politsei Volkswagenit juhtinud mehe endaga jaoskonda kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles