Nädalavahetusel muutub busside nr 3 ja 40 marsruut

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Seoses Randla tänaval toimuvate asfalteerimistöödega suunatakse bussid nr 3 ja 40 alates laupäevast, 24. juulist ümbersõidule.


Liini nr 3 bussid suunatakse alates 24. juuli tööpäeva algusest tööpäeva lõpuni ümbersõidule marsruudil Sitsi tänav, Sõle tänav, Pelguranna tänav, Puhangu tänav, Sõle tänav ja Sitsi tänav. Ümbersõidul tehakse peatused Sõle tänaval Madala peatuses, Pelguranna tänaval ajutises Pelguranna peatuses ning Puhangu tänaval Supelranna, Vihuri ja Puhangu peatustes, teatas transpordiamet.

Liini nr 40 bussid suunatakse 24 juulil ümbersõidule marsruudil Sõle tänav, Pelguranna tänav ja Puhangu tänav. Ümbersõidul on peatused Sõle tänaval Madala peatuses ja Pelguranna tänaval ajutises Pelguranna peatuses.

Alates 25. juuli tööpäeva algusest kuni tööpäeva lõpuni suunatakse liini nr 40 bussid ümbersõidule marsruudil Madala tänav, Pelguranna tänav, Kari tänav ja Sõle tänav. Ümbersõidul tehakse peatused Pelguranna tänaval ajutises Pelguranna peatuses, Kari tänaval peale Randla tänava ristmikku paiknevas ajutises peatuses ja Kari peatuses.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles