Politsei: vältige Pärnu ja Viljandi maanteed

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ummik Pärnu maanteel.
Ummik Pärnu maanteel. Foto: Jaanus Lensment

Politsei- ja Piirivalveameti Põhja prefektuur andis sotsiaalmeedias teada, et Järvevana teel juba liiklus sujub, kuid linna poole sõitmisel tuleks vältida Pärnu ja Viljandi maanteed.

«Täna keskööl sõitis Tallinna ringteel Kurna küla juures suurt harvesteri vedanud veok otsa ehitatavale sillale. Õnnetuses sai kannatada silla horisontaalosa, mistõttu tuli liiklus sellel teelõigul sulgeda. Autot juhtinud 25-aastane mees oli kaine ning vigastada ei saanud,» kirjeldati avarii tagamaid Põhja prefektuuri Facebooki lehel.

Kuna liiklus on ringteelt ümber suunatud läbi linna, siis on tekkinud tõsised ummikud eelkõige Tallinnasse linna sisenevatel suundadel. «Kui on vähegi võimalik, siis vältige linna poole sõitmisel Pärnu ja Viljandi maanteed ning kasutage alternatiivseid väiksemaid teid. Järvevana teel praegu liiklus sujub, ka mujal linnas praegu suuri ummikuid ei ole,» seisis teates.

Maanteeamet andis kell 9.30 teada, et Tallinna ringteel 15. kilomeetril Kurnas taastatakse Paldiski-Jüri suunaline  liiklus orienteeruvalt kell 11:00 läbi kõrvalasuva Õlleköögi tee.  Jüri-Paldiski suund jääb veel suletuks ja ümbersõittoimub Tallinn-Tartu maantee ja Tallinna linna Järvevana tee ja Viljandi maantee kaudu.  Liiklus üritatakse avada tööpäeva lõpuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles