Galerii: Tallinna ringtee avarii tõttu on liiklus tugevalt häiritud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ringtee 14. kilomeetril juhtus südaööl avarii, mille tõttu muutus sealne sild ohtlikuks, liiklus suunati ümber. See tekitab täna hommikul mitmel pool ummikuid.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Helen Uldrich ütles, et täna kella 00.15 paiku sõitis Tallinna ringtee Kurna ja Vaela vahelise remondiobjekti 14,8. kilomeetril veok vastu ehitatava silla konstruktsioone. Seetõttu muutus sild ohtlikuks, mistõttu liiklus pandi sel lõigul kinni ja suunati ümber.

«Kui me vaatame Tallinna kesklinna liikust, siis siin on rahu ja vaikus, seetõttu, et kõik üritavad seda ringi sõita Tartu maanteelt, Järvevana teelt, Viljandi maanteelt,» ütles Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa.

Maanteeamet andis kell 9.30 teada, et Tallinna ringteel 15. kilomeetril Kurnas taastatakse Paldiski-Jüri suunaline  liiklus orienteeruvalt kell 11:00 läbi kõrvalasuva Õlleköögi tee.  Jüri-Paldiski suund jääb veel suletuks ja ümbersõittoimub Tallinn-Tartu maantee ja Tallinna linna Järvevana tee ja Viljandi maantee kaudu.

Hea lugeja, anna teada, milliseid teid pidi liikuda, et ummikuid vältida?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles