Tööle hilinenud tallinlane: Obama rikkus mu päeva!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn politsei valve all Obama visiidi ajal.
Tallinn politsei valve all Obama visiidi ajal. Foto: Liis Treimann

Nördinud tallinlane Viktor, kes tööle hiljaks jäi, võttis ühendust venekeelse Postimehe toimetusega ja teatas, et USA president Barack Obama rikkus oma visiidiga tal kena päeva ära.

«Tahaks öelda küll, et tere kena päeva, aga mis kena päev see on, kui Obama visiit selle ära rikkus,» kaebas tööle hiljaks jäänud mees. «Jõuan mina autoga 9.25 Stockmanni ristmikule, aga seal on liiklus täiesti kinni pandud! Otsustasin jätta auto lähimasse parklasse ja jala kontorisse kõmpida, aga võta näpust - ei lastud läbi isegi jalakäijaid! Isegi koer poleks sealt läbi lipsata saanud,» muljetas mees, kes selle kõige tõttu tööle 20 minutit hiljaks jäi.

Mehe sõnul oli kannatajaid teisigi - üks naine püüdis politseinikke veenda, et teda peab läbi lubama, mõned ei saanud aga üldse pihta, miks liikuda ei lubata. «Kas tõesti on Obama aeg väärtuslikum kui lihtsa Eesti inimese oma?» viskas mees õhku küsimuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles