Ehmunud lugeja: bussiukse klaas purunes keset sõitu kildudeks

Helena Tamm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee-ehitus.
Tee-ehitus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Täna õhtul kell 22.17 Viru peatuses number 36 bussile astunud reisija kirjutab teekonnal ootamatult aset leidnud ohtlikust olukorrast - ühissõiduk põrkas vastu liiklusmärki ning bussi ukseklaas purunes.

Pärnu maantee ja Juurdeveo tänava ristmiku vahetus läheduses purunes reisi ajal suure mürtsuga keskmise bussiukse maast laeni ulatuv klaasist osa. Ükski reisija viga ei saanud. «Esimese hooga tundus, et keegi viskas kiviga ukse puruks,» rääkis bussis viibinu teda ehmatanud vahejuhtumist. «Bussijuht peatas seejärel sõiduki ja läks olukorda kontrollima, kuid selgitusi ta ei jaganud ja sõit jätkus tavapärasel moel,» sõnas reisija. Järgmises peatuses oli bussijuht veel korra ust ja sellle ees asetsevaid klaasikilde vaatama läinud. 

Reisija küsimusele juhtunu kohta ainult vene keelt kõnelenud bussijuht eesti keeles vastata ei osanud. Kaassõitjate abiga selgitati välja, et tegu ei olnud kellegi pahatahtlikkusega, vaid ust tabanud ajutise liiklusmärgiga Pärnu maanteel. 

Küsime lugejatelt: Kas teede ehitusel kasutatavad ajutised liiklusmärgid või tõkkeaiad osutunud Sinu jaoks liiklemisel ohtlikuks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles