Mupo on määranud enam kui 440 000 euro eest trahve

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühiskaardi valideerimine.
Ühiskaardi valideerimine. Foto: Toomas Huik

Sellel aastal on Tallinna Munitsipaalpolitsei pealinna ühistranspordis sõiduõiguseta sõitjatele ja linnas valesti parkijatele määranud trahve 442 266 euro eest.

Augustikuus koostati ühistranspordiseaduse alusel 469 trahviotsust, kogusummas 8052 eurot. Liiklusseaduse alusel koostati 1917 trahviotsust, kogusummas 28 432.

Selle aasta kaheksa kuu jooksul koostati 5231 trahviotsust, kogusummas 97 188 eurot. Liiklusseaduse alusel on koostatud 17 188 trahviotsust, kogusummas 345 078 eurot.

Mupo pressiesindaja Meeli Hunt ütles, et linnakodanikud peaksid parkimise osas olema vastutustundlikumad ja seaduskuulelikumad. «Meediast on läbi käinud ka probleemid parkimisega Mustamäel ja Lasnamäel, kus otseselt maja ees olevaid parkimiskohti napib,» ütles Hunt ning lisas, et  mupo viis kevadel läbi spetsiaalse aktsiooni haljasaladel parkivate autoomanike välja selgitamiseks. Tema sõnul on parkimisteema olnud 2014. aastal kõrgendatud tähelepanu all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles