Viimane pidu: legendaarne Von Krahli baar suleb uksed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mälestusväärne hetk Von Krahli baari ajaloost: Pussy Rioti toetuskontserti väisas seal ka president Toomas Hendrik Ilves.
Mälestusväärne hetk Von Krahli baari ajaloost: Pussy Rioti toetuskontserti väisas seal ka president Toomas Hendrik Ilves. Foto: Елена Руди

Käesoleva nädala neljapäev läheb kõigi praeguse Von Krahli baari fännide hulgas ajalukku erakordselt kurvana - baari ruumides peetakse sulgemispidu.

Baari Facebooki leheküljel soovitatakse  nüüd, kui Von Krahli baar kinni pannakse, meeles pidada kahte asja: 1) et tunneli lõpus on valgus ja 2) et tunneli lõpus on algus.

Neljapäeval, 4. septembril algusega kell 21 läheb Von Krahli baaris käima viimane pidu pealkirjaga "In The End There's Only Love". Esinevad Von Krahli Bänd, Holy Motors ja Pedigree. DJ-d on Robert Kõrvits, Robert Linna, Kersten Kõrge, Madis Aesma, Kaarel Valter.

Pilet maksab 3 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles