Enne südaööd / Before Midnight

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

15 eurone hind kehtib ühe auto kohta. inimeste arv autos ei ole piiratud



If you want love, then this is it. This is real life. It's not perfect but it's real.



Ligi 20 aastat on möödunud ajast, mil ameeriklane Jesse (Ethan Hawke) ja prantslanna Celine (Julie Delpy) tutvusid Viini suunduval rongil 1995. aasta filmis BEFORE SUNRISE. Kümmekond aastat hiljem viis saatus nad uuesti kokku Pariisis, filmiks BEFORE SUNSET (2004). Nüüd kohtume nendega taas Richard Linklateri filmitriloogia uues peatükis BEFORE MIDNIGHT ehk ENNE SÜDAÖÖD.



Nii nagu eelmiste filmide puhul on ka nüüd peaosatäitjad Ethan Hawke ja Julie Delpy oluliselt kaasa aidanud karakterite arendamisel ja stsenaariumi kirjutamisel. 2005. aastal kandideeris kolmik Linklater-Hawke-Delpy Oscarile triloogia eelmise osa BEFORE SUNSET (2004) stsenaristidena parima originaalstsenaariumi kategooorias. Sama kordus ka triloogia viimase osa puhul ning lisaks kandideeris Julie Delpy oma osatäitmisega Kuldgloobusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles