Teletorni Jazz/ Modern Times

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teletorni Jazz/ Modern Times
Teletorni Jazz/ Modern Times Foto: Kultuurikava.ee

Brian Melvin's Modern Times tuli kokku 2013. aastal Tallinnas. Muusikud teadsid üksteist ning olid korduvalt erinevates koosseisudes individuaalselt mänginud, aga mitte kordagi koos. Brian tuli Eestisse 1993. aastal, et mängida Jazzkaare festivalil. 2003. aastal otsustas ta tulla siia elama ning on sealt alates olnud jazzimaailmas aktiivne muusik ja pedagoog. Ta on olnud osa erinevates väga suurtes projektides nii Eestis kui ka Ameerikas. „Modern Times mängib lihtsalt jazzi nii nagu ma tunnetan ja naudin muusikat, „ ütleb ta ise. Bändis on: Virgo Sillamaa kitarril, Raul Sööt saksofonil, Peedu Kass bassil ning Brian Melvin trummidel. Brian Melvinil on olnud salvestusi top 10 seas rahvusvahelistes edetabelites, samuti on ta koos mänginud ja lindistanud selliste tuntud nimedega nagu Jaco Pastorius, John Scofield, Michael Brecker, Joe Henderson. David Kikoski, Joe Lovano, Mike Stern ja paljud teised



Kontserdipilet sisaldab sissepääsu 22. korruse Brasserie&Restoran'i Teletorn. Kontserdikülastajatele kehtivad 2 tundi enne kontserdi algust eripakkumised.



Laua saab ette tellida telefonil 5815 0020 või e-mailil restoran@teletorn.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles