Päikesekuningast Kratini ehk balletiajaloo kiirkursus - Haridusprojekt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikesekuningast Kratini ehk balletiajaloo kiirkursus - Haridusprojekt
Päikesekuningast Kratini ehk balletiajaloo kiirkursus - Haridusprojekt Foto: Kultuurikava.ee

Rahvusooper Estonia proovisaal



Haridusprojekt “Päikesekuningast Kratini ehk balletiajaloo kiirkursus”


Haridusprojekt “Päikesekuningast Kratini ehk balletiajaloo kiirkursus” toimub balleti proovisaalis ja keskendub balleti ajaloo tutvustamisele koos näidetega. Lisaks solistide poolt ette kantud tantsukatkenditele, näidatakse kostüüme ja selgitatakse, miks need just sellised peavad olema ning kuidas nad valmivad. Projekti viivad läbi programmijuht, rahvusballeti solistid ja klaverisaatja ning see on mõeldud õpilastele algkoolist gümnaasiumini. Kui projekt seotakse etendusega, tutvustatakse lastele ka etenduse sisu. Tere tulemast retkele Päikesekuninga õukonnast tänapäeva balletini!



NB! Kuna tegevus toimub balletisaalis, siis palume kaasa võtta vahetusjalanõud!



Sissepääs Rahvusooper Estonia infolauast, kuhu pääseb maja Pärnu mnt. poolses küljes asuvast Draamateatripoolsest uksest. Täpsem asukoht on märgitud ka siin: http://www.opera.ee/kontakt/



Palume lastel joonistada ja kirjutada, mida nähti ja kuuldi. Tööd palume tuua või saata aadressil: Rahvusooper Estonia, Estonia pst 4, Tallinn 10148. Suve algul autasustatakse parimaid joonistajaid/kirjutajaid ja pannakse välja näitus.



Kestus: 1 tund


Hind: 5 EUR


Vanus: 10–18




Sissepääs infolauast


Palume kaasa võtta vahetusjalanõud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles