Vaata, missugune näeb välja Eesti suurim restoran!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Ülemiste Citys aadressil Lõõtsa 6 avas uksed Eesti seni suurim restoran - vastavatud 1743m2 suurune söögikoht kannab samas paigas kunagi asunud sõjatehase nime Dvigatel ning suudab  teenindada kuni 3000 inimest päevas.

Dvigatelis toitlustab rahvast rahvusvaheliselt tuntud Sodexo kontsern, klientuuri osas panustatakse peaasjalikult Ülemiste Technopoli töötajatele. Sodexo siseneb Eesti toitlustusturule esmakordselt.

Söögikoha ruum on ära jagatud kolme erineva köögiga toitlustusala vahel. Prantsuse kohvik pakub hommikust kuni tööpäeva lõpuni pagaritooteid ning sooj võileibu, bistrooköögist saab traditsioonilisi suppe ja praade ning Vahemere köögiosas saab maitsta grillitud lihatooteid, mereande, pastat, pitsat jm.

Tarnijad on kodumaised, üheks suuremaks varustajaks saab olema Rakvere Lihakombinaat. Dvigateli hinnatase püütakse hoida lõunatajatele taskukohane: pisema supi saab kätte vähem kui 2 euroga, lõunapakkumised maksavad 4-5 eurot, grilltooted on veidi kallimad.

Varem on samas kohas tegutsenud söögikohad Mercado ja Cityplatz, kuid uue omaniku sõnul on restoran täieliku ümberehituse käigus saanud uue näo. Vaata galeriist, kuidas meeldib!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles