Söögikohad teevad kooli alguse puhul eripakkumisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoran Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas
Restoran Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas Foto: SCANPIX

Mida head-paremat pakuvad peredele ja koolijütsidele täna Tallinna ja ümbruse söögikohad?

Vanalinna kohvikus Mademoiselle  (Pikk 29) pakutakse 1. septembri puhul lastele soodsa hinnaga erimenüüd: singi-juustutäidisega soojad pannkoogid – 3.50 eurot, pannkoogid toormoosi, mee või vahtrasiirupiga – 2.50 eurot, Mademoiselle’i kanaburger friikartulite ja tartar kastmega – 4.50 eurot, koorene kanapasta spinati ja juustuga – 4.50 eurot, mahlajook (õuna või apelsini) maksab 1 euro. Lisaks tehakse hinnasoodustust tortidele - kuni 2. septembrini on kõik tordid 20 protsenti odavamad.

Restoran D.O.M vanalinnas (Kinga 1) pakub kõigile kooliõpilastele 1. septembril tasuta maitsvat ja kasulikku desserti ning kutsub peresid tähistama ülemaailmset teadmiste päeva ja uue õppeaasta algust piduliku lõuna- või õhtusöögiga. 29. augustist 7. septembrini on restoranis D.O.M. ka Itaalia köögi nädal.

Kõue mõisa restoran Kaheksa Jalga on täna, 1. septembril avatud kella kahest päeval kuni kella üheksani õhtul ning pakub kooli alguse puhul erimenüüd. Kolmekäiguline menüü vanematele on 30 eurot inimese kohta ja kahekäiguline menüü lastele 7 eurot sööja kohta, magustoit on tasuta.

Kogu septembrikuu jooksul on perega restoranis einestades mõisas kohapeal valmistatud jäätis lastele tasuta ning kõikide perede vahel, kes septembris restorani külastavad ning sealsesse loosikasti oma kontaktid jätavad, loositakse 3. oktoobril välja majutuspakett mõisas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles