Amet: Keskuse trollipeatus pidigi jääma keset teed

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti. Foto: Raepress

Vastuseks Mustamäe linnaosavanema Lauri Laatsi pahameelele väitis Tallinna transpordiamet, et trollide lõpp-peatuses Keskuse tänaval ei peagi trollid ulatuma teeremondi järgselt peatusse sõitma ning võivad peatuda keset sõiduteed, sest nii sai töid tellides kokku lepitud.

«Ma ei mõista Laatsi süüdistusi transpordiameti pihta, sest kõigil kohtumistel linnaosavalitsuse esindajaga lepiti kokku, et trollipeatus jääbki samasse kohta,» rääkis transpordiameti asejuhataja Tiit Siimon Õhtulehele.

«Otsustati, et antud objekti puhul tee geomeetriat ei muudeta. Tegu oli ainult taastusremondiga,» väitis ta. «Projekt hõlmas ainult asfaldi parandamist ja teatud osa äärekivide väljavahetamist.»

Laatsi teatas üleeile, et ei allkirjasta Keskuse tänava ehitustööde vastuvõtmise akti, sest trollide lõpp-peatuses ei ulatu trollid peatusse sõitma ning on sunnitud peatuma keset sõiduteed, reisijatel tuleb aga joosta keset teed peatunud trollini.

Tema sõnul tõstatas linnaosavalitsus probleemi kohe esimesel töökoosolekul, kuid pidi ehitustööde lõppedes üllatusega tõdema, et trollipeatuse olukord oli endine.

Teed remontinud Tallinna Teede AS ei leidnud kahe päeva jooksul aega, et Õhtulehele asja kohta selgitust anda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles