Valesti parkimine Tallinnas on kasvanud neli korda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parkimistrahvi kviitung.
Parkimistrahvi kviitung. Foto: Liis Treimann

Tallinna munitsipaalpolitsei andmetel on tänavu esimesel poolaastal võrreldes mullu esimese kuue kuuga langenud ühistranspordis piletita sõitjate arv, samas on neli korda kasvanud rikkumised parkimisel.

Võrreldes eelmise aasta esimese kuue kuuga langes ühistranspordis kontrolöridele vahele jäänud piletita sõitjate arv pea viie tuhande võrra 29 693 inimeselt 24 819-le, ütles Tallinna munitsipaalpolitsei pressiesindaja BNS-ile.

Samuti langes trahvidena kogutud summa, 10 031 340 kroonilt 8 131 020 kroonile, vähenemine seega üle 1,9 miljoni krooni.

Pea neli korda kasvas aastataguse ajaga võrreldes valesti parkimiste arv, eelmise aasta 2068-lt juhult 8027-le. Parkimistrahve kirjutasid kontrolörid mullu esimese poolaasta jooksul välja 584 600 krooni eest, tänavu ulatus see summa 2 297 305 kroonini, mis on samuti pea neli korda suurem kui eelmise aasta esimese kuue kuu jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles