Kuidas on Obama visiidi ajal õppetöö korraldatud kesklinna koolides ja lasteaedades?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiit toob Tallinnas kaasa parkimispiirangud.
Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiit toob Tallinnas kaasa parkimispiirangud. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Tallinna Haridusametis toimunud kesklinna koolide ja lasteaedade juhtide kohtumisel otsustati, et esimeste klasside lapsed 3. septembril kooli tulema ei pea. Lasteaiad on nõus lapsi varem vastu võtma ning vajadusel ka kauem lahti olema.

«Arutasime olukorda ning kaardistasime võimalikud ohud,» vahendas Tallinna haridusameti juht Andres Pajula. «Tavapärane liikluskorraldus saab olema aga häiritud, seega on häiritud ka kooli õppetöö» rääkis ta.

Ühtset otsust õppetöö osas siiski ei ole. «Kõik koolid on avatud, kuid enamuses koolides algklassides õppetööd ei toimu ning 1. klassi lapsi kooli ei kutsuta. Osa kesklinna koole arutab, kas põhikoolis ja gümnaasiumis  õppetööd korraldada,» vahendas Pajula.

Huvikooides 3. septembril tegevustl ei toimu. «Kesklinna lasteaiad on valmis lapsi varem vastu võtma ning vajadusel on lasteaed valmis kauem lahti olema, juhul kui linnas peaks olema suured ummikud,» kinnitas Pajula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles