Obama visiit toob Tallinnas kaasa liikluspiirangud

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiit toob Tallinnas kaasa parkimispiirangud.
Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiit toob Tallinnas kaasa parkimispiirangud. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Politsei piirab seoses Ameerika Ühendriikide presidendi Barack Obama visiidiga 1.- 3. septembrini Tallinna südalinnas, Kadriorus ja Toompeal ajutiselt parkimist mitmetel tänavatel, üksikutele aiaga piiratud aladele tagab politsei elanikele ja seal töötavatele inimestele läbipääsu.

Politsei palub autojuhtidel jälgida hoolikalt ajutisi parkimiskeelumärke, mis paigaldatakse 1. septembri õhtul. Kui politsei peab parkimiskeelualasse jäetud sõiduki visiidi ajal teisaldama, saab selle kohta informatsiooni politsei- ja piirivalveameti infotelefonil 612 3000.

Võimalusel üritab politsei alati esmalt saada kontakti auto omanikuga, et ta oma sõiduki ise ära viiks, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

1. septembri õhtust 3. septembri õhtuni on parkimispiiranguid kesklinnas Estonia puiesteel Pärnu maantee ristmikust Teatri väljakuni, Teatri väljakul, Rävala puiesteel Liivalaia tänavast Kentmanni tänavani, Maakri tänaval, Kentmanni tänaval Rävala ja Estonia puiestee vahel, Sakala tänaval, Pronksi tänaval Tartu ja Narva maantee vahel ning Narva maanteel Pronksi tänava ristmikust Weizenbergi tänavani.

Toompeal kehtivad parkimispiirangud Kiriku platsil, Piiskopi, Toom-Kooli ja Rahukohtu tänaval ning Kiriku põigul.

Kadriorus on parkimine piiratud  Weizenbergi tänaval, Mäekalda tänaval Kumu kunstimuuseumi ees ja Koidula tänaval Narva maanteest kuni Faehlmanni tänava ristmikuni.

2. septembri õhtust 3. septembri õhtuni on liiklusele suletud Rävala puiestee lõik Liivalaia ja Kivisilla tänava vahel. Jalgsi saab Rävala puiesteel liikuda Tartu maantee poolsel kõnniteel. Tornimäe elanikud ja töötajad saavad suletud alale läbi pääslate, politsei palub neil inimestel kanda kaasas isikut tõendavat dokumenti.

3. septembri varahommikust tööpäeva lõpuni võib Solaris keskuse ümbruses olla liikumispiiranguid jalakäijatele, kuid Solarise keskus jääb avatuks. 3. septembri varahommikust kuni tööpäeva lõpuni on liiklusele suletud osad Sakala tänava ja Estonia puiestee lõigud.

3. septembri varahommikust kuni tööpäeva lõpuni ei saa jalgsi ega autoga liigelda Toompeal Stenbocki maja läheduses ehk Rahukohtu tänaval ja Kiriku platsil. Samal ajal on jalakäijatele suletud Patkuli trepid ja vaateplatvorm.

2. septembri õhtust 3. septembri tööpäeva lõpuni on kadriorus nii autoliiklusele kui jalakäijatele suletud Weizenbergi tänav alates Poska tänava ristmikust kuni Kadrioru lossini. Kumu kunstimuuseumisse pääseb Valgelt tänavalt.

2. septembri hilisõhtul ja 3. septembri päeva jooksul tuleb varuda lennujaama sõitmiseks kindlasti oluliselt rohkem aega, kuna liiklus marsruudil kesklinn-lennujaam on tugevalt häiritud. Kõige rohkem tuleb aega varuda lennujaama jõudmiseks 3. septembri tööpäeva lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles