Plektrumi festivalil räägitakse täna headusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: plektrum.ee

Tallinnas läks käima Plektrumi festival: täna kell 19 toimub Von Krahlis vestlusring Sven Grünbergi, Maarja Kangro ja Rein Marani osavõtul, räägitakse heast ja kurjast. Et hoiduda hea-kurja võrdlemise laadis duaalse maailmapildi loomisest, proovitakse läheneda headusele väljaspool eetikaruumi kolme loomingulise inimese mõtete kaudu.

Vestlusringile eelneb algusega kell 18.30 Kienra+Cadea ambient muusikaline etteaste Von Krahli proovisaalis. Üritus on sissepääsutasuta.

 Festival toob lavale ka lavastaja, näitleja ja helilooja Loore Martma etenduse «Hunt», mida mängitakse 31. augustini ning lisaetendused 4-6. septembril. Festivali selle aasta üllatuseks on väljasõit Oandule Lääne-Virumaal, kus toimub Lauri-Dag Tüüri metsakontsert koos eribussi ja seene-teemaliste loengute ja retkedega. Festivali viimasel päeval, 31. augustil saab tervitada lähenevat sügist ja värskendada vaimu virgutusjoogaga. Samuti ootab pühapäeval lapsi arhitektuuritöötuba.

Kogu festivali programmiga saab tutvuda selle kodulehel.

FESTIVALI AVAKONTSERT “6 TÄHTE" from Emer Värk on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles