Vabaduse väljakul korraldatakse Obama visiidi ajal kunstilis-poliitiline etendus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miina Hint
Miina Hint Foto: Erakogu

Eesti Kodanike Komiteed 2 algatusrühm korraldab Barack Obama visiidi päeval, 3. septembril kell 17 Vabaduse väljakul miitingu, kus juhitakse tähelepanu globaalpoliitikas toimuvale.

Ürituse eestvedaja Miina Hindi sõnul soovitakse tähelepanu juhtida olukorrale Ukrainas, aga ka käsitleda Eesti-Vene piirilepet. «Tuleb ka kunstilis-poliitiline performance, nagu meie miitingutel alati on olnud,» rääkis Hint. Ta rõhutas, et tegemist on rahumeelse üritusega, millel on toimumise luba ka politseilt.

Antud miiting on ainus selleks päevaks registreeritud avalik üritus. «Politsei ei ole piiranud visiidi päevadel avalike koosolekute ega ürituste korraldamist aladel, mis ei jää visiidiga seotud objektide juurde või tänavatele, kus on liiklemine ja parkimine keelatud või peatatud ajutiselt,» selgitas politsei pressiesindaja Helen Uldrich.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles