Khumba (Khumba)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khumba (Khumba)
Khumba (Khumba) Foto: Kultuurikava.ee

Noor sebra Khumba (kellele andis hääle Jaagup Kreem) on sünnist saadik ainult poolenisti triibuline. Ebausklik kodukari süüdistab aga just Khumba omapärast välimust ootamatult saabunud põuas ning kupatab sebra karja juurest minema. Kaaslasteks ninakas Mamma Gnuu (Anne Paluver) ja peenutsev jaanalind Bradley (Tarvo Krall), asub Khumba eluohtlikule teekonnale läbi Karoo kõrbe, et leida müütiline veekogu, mille ääres olla kõige esimesed sebrad omale triibud saanud.



Teel olles trehvab Khumba kirjut seltskonda naljakalt sõgedaid tegelasi. Enne kui sebra oma karja juurde tagasi pöörduda saab, peab ta aga kohtuma hirmuäratava leopardi Phangoga (Andres Liivak) ning pidama maha lahingu, millest oleneb, kas Khumba suudab oma triibud auga välja teenida ning kogu Karoo kõrbe asukad päästa...



Sellele lõbusale “Jääaja” ja “Lõvikuninga” meeleleolus kogupere-animatsioonile andsid eesti keeles oma hääled Jaagup Kreem, Marko Matvere, Anne Paluver, Tõnu Oja, Tarvo Krall, Tõnu Mikiver, Hannes Võrno, Andres Liivak, Anett Demjanov, Andrus Kasesalu, Kristiine Truu, Kristi Aule ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles