Inetu Pardipoeg vene keeles / Гадкий утенок на русском языке

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inetu Pardipoeg vene keeles / Гадкий утенок на русском языке
Inetu Pardipoeg vene keeles / Гадкий утенок на русском языке Foto: Kultuurikava.ee

Hans Christian Anderseni muinasloo ainetel vändatud ning Tšaikovski “Luikede järve” meloodiatele helindatud kogupere joonis-komöödia “Inetu pardipoja” tegevus toimub farmi õuel, kus kanad, haned ja pardid kõik koos munevad ning elavad. Ühel päeval avastab kukk oma farmiõue kuningriigi aia tagant hiiglasliku muna ning poetab selle diskreetselt oma kaasa pesakonda.. Peagi koorub munast luigepoeg, kuid kuna värske linnuke ei sarnane ühelegi teisele farmiõue sulelisele, satub ta häbi ning põlu alla. Luigepoeg kannatab teiste alanduse ning kahtlustuste käes. Ühel päeval näeb ta metsluikesid lõuna poole lendamas. Ta tahab nendega liituda, kuid ei suuda. Saabub talv. Ning peagi muutub hall ning naeruvääristatud “pardipoeg” kauniks valgeks luigeks, kes lendab üle alanduste küla oma tegeliku ettemääratuse poole.



Auhinnad ja festivalid: Nika Awards (Parim Joonisfilm), Asia Pacific Screen Awards (Parima Täispika Joonisfilmi nominatsioon)



Gadkiy utyonok


The Ugly Duckling


R: Garri Bardin


Venemaa 2010


OSATÄITJAD: Vladimir Kachan, Yuliya Rutberg ja Svetlana Stepchenko, jt.


STSENAARIUM: Garri Bardin, Hans Christian Andersen (lugu)


OPERAATOR: Ivan Remizov


MUUSIKA: P. I. Tšaikovski


ARANZHEERING: Sergei Anaškin, Ettekanne


MONTAAŽ: Irina Sobinova-Kassil


KESTUS: 75 min


KEEL: vene



Filmi levitab MTÜ Must Käsi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles