Uus algus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus algus
Uus algus Foto: Kultuurikava.ee

Stsenarist-režissööri John Carney (ÜKSKORD) uus film UUS ALGUS on liigutav komöödia sellest, mis juhtub, kui üksikud inimesed kohtuvad ja teevad koos ilusat muusikat.


Gretta (Keira Knightley) ja tema kauaaegne kallim Dave (Adam Levine) on keskkoolist saati koos olnud laulukirjutajad, kes kolivad New Yorki, kui mees saab lepingu suure plaadifirmaga. Aga värske kuulsuse ahvatlused viivad Dave’i peagi õigelt teelt kõrvale ning segaduses ja armastuses pettunud Gretta jääb üksi.


Tema maailm muutub paremaks, kui põlualune plaadifirma produtsent Dan (Mark Ruffalo) East Village’is tema esinemise peale satub ja on silmapilkselt tema toorest andest lummatud. Sellest juhuslikust kohtumisest võrsub võluv portree neid mõlemaid muutvast koostööst, mille taustaks on suvi New York Citys.


Filmi produtsendid on Anthony Bergman (Likely Story), Tobin Armbrust (Exclusive Media) ja Judd Apatow (Apatow Productions).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles