Hard Nation presents: Ran-D (NL)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hard Nation presents: Ran-D (NL)
Hard Nation presents: Ran-D (NL) Foto: Kultuurikava.ee
Hard Nationi peaesinejaks on Ran-D (Hol)


Pidude sari Hard Nation toob 12. septembril Rock Cafesse esinema Ran-D (Hol). Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.



Artistina mõistab Ran-D oma publikut suurepäraselt, sest ta tuleb ka ise sealt - alustades külastajana samadel sündmustel, kus ta nüüd esineb. Ta mõistab suurepäraselt publiku ootuseid, jagab nende entusiasmi. “Jagan oma publikuga sama kirge muusika vastu, sest see on see, mis tõmbab mind käima,” lausus Ran-D.



Ta annab oma lugudele isikupärase emotsiooni, mis tuleb tema häälest ja mõtteist. Ta mitte ainult ei kirjuta iga viimast sõna, vaid ka laulab neid ise, olles samal ajal väga pedantne produktsiooni osas. “Ma sean omale alati väga kõrged nõudmised. See on justkui väljakutse, et siis ennast ületada ja tulla välja unikaalse tootega. Ma olen perfektsionist,” lisas Ran-D. Artistina on ta üles astunud väga paljudel hardstyle sündmustel: Showtek, Qlimax, Hard Bass, Defqon.1 Festival, Decibel Outdoor Festival, Thrillogy, Reverze, Q-BASE, X-Qlusive jpt.



12. septembri Hard Nationil astuvad lisaks Ran-D’le üles ka Cityflash, Force, The Renegade jpt.



Hard Nation toob rahvale kuni 6 tundi parimat hardstyle valikut ning seda selle muusikastiili erinevates stiilivõtmetes. Esimene pidu sarjast leidis aset 2011. aastal. Eelnevalt on Hard Nation publikuni toonud artistid: Brennan Heart, Wildstylez, The Prophet, Zany, Da-Tweekaz, Atmozfears, Tatanka, Coone, Technoboy, Hard Driver, Pila.



Lisainfo

:


Gunnar Viese


gunnar@viesency.eu


tel +37255667170

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles