TAPE THAT

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TAPE THAT
TAPE THAT Foto: Kultuurikava.ee

TAPE THAT



Marilin Kongo – laul


Eduard Akulin – tromboon


Petteri Hasa – klaver


Kaarel Liiv – kontrabass


Toomas Rull – trummid



Marilin Kongo ja Eduard Akulini koostöö algas aastaid tagasi, kui nad moodustasid ansambli LIN’s SYSTEM. Hiljem tekkis idee vahelduseks teha midagi täiesti erinevat ja nii sai alguse projekt TAPE THAT.


TAPE THAT esitab omamoodi ja üllatuslikke rock- ja popmuusika töötlusi. TT kaverdab selliseid bände nagu Radiohead, Yes, Soundgarden, Prince, Sting, Depeche Mode, Led Zeppelin ja Madonna, ja ka muid tuntuid ja vähemtuntuid artiste. Laval sünnib põnevaid improvisatsioone ja palju ootamatuid lahendusi. Ja see kõik on JAZZ. Kolme tegutsemis aasta jooksul TAPE THAT on andnud üle 100 kontserdi väga erinevale publikule. On esinetud nii jazzfestivalidel, kui ka rock klubides. Laulab särav Marilin Kongo (Lin’s System, Kongomania), tromboonil mängib Eduard Akulin (Lin’s System, Estonian Dream Big Band, Saxappeal, NYYD Ensemble, 2QS),kontrabassil Kaarel Liiv, üllatusena klaveritoolil istub Lin’s System’i trummar ja ka paljudest teistest bändides trumme mänginud (Smilers, EDBB, Dagö) Petteri Hasa, ja TT mootoriks trummitoolil istub ei keegi muu kui Toomas Rull (Ultima Thule, Saxappeal). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles