Faruk Ruzimatovi balletitähtede ja Mihhailovski teatri solistide kontsert / Kaasategevad konkursi 'Tallinn-Fest' laure

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faruk Ruzimatovi balletitähtede ja Mihhailovski teatri solistide kontsert / Kaasategevad konkursi 'Tallinn-Fest' laure
Faruk Ruzimatovi balletitähtede ja Mihhailovski teatri solistide kontsert / Kaasategevad konkursi 'Tallinn-Fest' laure Foto: Kultuurikava.ee

Esmakordselt toimub Nordea Kontserdimajas 6.novembril ühe väljapaistvaima tantsu- ja balletiartisti FARUKH RUZIMATOVI kontsert!



Maailma press on teda ülistatud kui St. Peterburi Marinsky teatri üht kõige väljapaistvamat solisti. Briti ajakirjandus on teda nimetanud «tantsivaks leopardiks». Ameerikas on omistatud talle «meie ajastu kuldse tantsija» tiitel. Venemaa ajakirjandus ja kriitikud on olnud lahked jagama kiitusi ning ülistusi mitme saavutuste eest. Farukh Ruzimatov oli esimene kes võttis julguse esitada Grigori Rasputini rolli Georgi Kovtuni balletis. Ülivõrdes meenutatakse samuti tema tangot duetis Valentina Matvienkoga.



Kontserdil osalevad veel mitmed St. Peterburi Mihhalovski teatri solistid kelle hulgas on ka teenekas artist, rahvusvahelise konkursi «Tallinn-Fest» võitja Valeri Mihhalovski.


Lisaks Nordea Kontserdimajale, toimub rahvusvahelise konkursi «Tallinn-Fest» raames mitmeid tähelepanuväärseid sündmusi erinevates saalides Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles