Pirital naisi rünnanud kahtlusalune tabati

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Margus Ansu

Politsei pidas täna kinni meesterahva, keda kahtlustatakse mitmes Pirita piirkonnas toime pandud röövimises.

Mitmeid päevi tagasi hakkas sotsiaalmeedias levima pilt politsei poolt tagaotsitavast mehest, kes ründas nädalapäevad tagasi Mähel nii Oblika kui ka Küüvitsa bussipeatuste juures bussist väljunud naisi.

Mähe bussipeatustesse üles riputatud sildid hoiatavad sama noormehe eest. «Pikka kasvu kõhna noormees hakkab bussipeatusest naisterahval järel kõndima ning vaikses tänavas ründab, peksab näkku ja pähe, ning varastab käekoti,» seisis hoiatuses.

«Palun kõigil äärmiselt ettevaatlik olla, mitte õhtul üksi tänaval olla ja rahakotti ja telefoni mitte käekotis kanda. Politsei soovitab kurjategijalt juukseid tirides ta DNA saada,» kirjutas ohver Mähelt.

Nüüd võivad Pirita inimesed rahulikumalt hingata, sest politsei pidas täna kinni meesterahva, keda kahtlustatakse mitmes Pirita piirkonnas toime pandud röövimises. «Augustis toimunud kuriteod on üsna sarnase tegutsemisviisiga - mees haaras jõuga tänaval kõndinud naisterahva käekoti ja jooksis ära,» ütles Politsei- ja Piirivalveamet pressiesindaja Päivi Tirkkonen ja lisas, et just tänu inimeste tähelepanelikkusele õnnestus politseil võimaliku süüdlase isik tuvastada ja ta täna kinni pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles