Lasnamäelased kutsuvad treppe värvima

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe linnulennult. Laagna tee, Lasnamäe kanal. Kotka sild.
Lasnamäe linnulennult. Laagna tee, Lasnamäe kanal. Kotka sild. Foto: Toomas Huik

Lasnamäe elukeskkonnaga tegelev Lasnaidee seltskond kutsub inimesi Kotka peatuse treppe värvima.

Lasnaidee toob ühistegevusteks kokku aktiivseid lasnamäelasi. «Seekord on sihikul Lasnamäele sümboolne ja iseloomulik Laagna kanal. Idee on tuua rohkem värvi ja ilmekust sellesse halli betoonruumi ja värvida Kotka peatuse trepp. Värvimismõte tekkis pärast igati õnnestunud Lasnapiknikku,» selgitas Lasnaidee meeskond.

Lasnaidee meeskond kutsub kõiki 30.-31. augustil Kotka kaupluse juurde treppe värvima arhitekti ja Lasnaidee aktiivse osalise Jekaterina Kljutsniku kavandatud mustri alusel ja tema juhendamisel. 

«Peale trepi värvimist saab kohapeal mängida erinevaid õuemänge, hüpata keksu, mängida kabet ja teha värvikriitidega asfaldile omaloomingut,» ütles Lasnaidee üks vedajatest Linnalaborist Maria Derlõš. «Ärge istuge suve viimastel päevadel kodus, tulge ja andke oma panus Lasnamäe värvilisemaks muutmisele!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles