Vahva vemp: Lasnamäe kutid kolisid bussipeatusesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormehed kolisid bussipeatusesse.
Noormehed kolisid bussipeatusesse. Foto: youtube.com

Noormehed otsustasid Lasnamäel paariks tunniks bussipeatusest oma korteri teha, et näha, kuidas inimesed sellele reageerivad. Viisakad noormehed pakkusid bussi ootajatele istet, teed ja kohvi. Küsimusele, mida nad bussipeatuses teevad, oli neil vastuseks õige mitu versiooni.

Uudishimulik proua küsis noormeestelt: «Mis mõttes te siin elate?» Noormehed vastasid, et nad lihtsalt ostsid selle maa ära. Kui proua teadis vastata, et veel eile oli seal tavaline bussipeatus, siis uued elanikud vastasid talle, et nad just eile oma uude «korterisse» kolisidki.

Bussi ootavale härrale aga räägiti, et sõber pakkus neile seda «korterit». «Ta näitas meile kahetoalist korterit siin läheduses, kuid meile ei meeldinud see. Raha pole ka liiga palju. Niisiis otsustasime osta selle koha. Meile lubati eleketrit ka siia.. Kas te teate juhuslikult mõnda elektrikku?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles