Avarii teinud päästeautole appi sõitnud politseibuss sattus samuti avariisse

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul juhtus Mustamäel lühikese ajaga operatiivsõidukitega kaks avariid: esmalt põrkasid kokku päästeauto ning sõiduauto, seejärel aga sattus avariisse päästeautole appi sõitnud politseibuss.

Esimene neist juhtus täna kella 18 ajal Tallinnas Ehitajate teel, kus sündmusele regeerinud päästeauto sõiduautole Honda tagant otsa sõitis. Esialgsetel andmetel oli teisel real sõitnud Honda juht järsu pidurduse teinud ning kokkupõrge oli vältimatu.

Veidi aega hiljem, kella 18.20 põrkasid Sõpruse puiestee, Sütiste tee ja Keskuse ristmikul kokku politseibuss ja sõiduauto. Nimelt oli politsei avariigrupp teel Ehitajate teele, kus oli toimunud esimene avarii. Foori keelava punase tule ajal sisselülitatud sinise vilkuri ja helisignaaliga liikunud politseisõiduk Volkswagen Transporter Kasten, mida juhtis 33-aastane Hannes, põrkas kokku foori rohelise lubava tule ajal liikunud sõiduautoga Audi A2, mida juhtis 74-aastane Anatoli.

Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse Audi juht, Audi kõrvalistmel viibinud 60-aastane June ning politseiautos kõrvalistmel viibinud 29-aastane Jana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles