Baaris agressiivseks läinud mees ronis autorooli

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joobes juhtimine.
Joobes juhtimine. Foto: SCANPIX

USS Security patrullteenistuse töötajad pidasid laupäeval Lasnamäel kinni mehe, kes oli ilmsete alkoholi joobetunnustega autorooli istunud.

Laupäeva õhtul kell 22.55 saabus turvafirma juhtimiskeskusesse paanikahäire ühest Lasnamäe linnaosas asuvast baarist, kus külastajaid oli häirinud alkoholi tarbinud ja agressiivselt käitunud mees. Patrullteenistuse kohale jõudes oli baaridaami sõnul probleemne isik äsja lahkunud, kuid oli seejärel istunud autorooli.

Hetk hiljem märkas üks turvatöötajatest, kuidas kirjeldatud mees sündmuskohast autoga mööda sõitis. USS Security töötajad sõitsid autole järele, et teda mitte silmist kaotada ja andsid juhtunust kohe teada ka politseile.

Peagi õnnestus turvafirma patrulltöötajatel seisma jäänud auto teekond peatada. Kohe jõudis sündmuskohale ka politsei, kes autojuhi ekspertiisi toimetas ja juhtumiga tegelemise üle võttis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles