Kolmapäeval suletakse liiklus Pärnu maantee linnast väljuval suunal

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maantee.
Pärnu maantee. Foto: Liis Treimann

Seoses Pärnu maantee asfalteerimistöödega suletakse Pärnu maantee alates Vabaduse väljakust kuni Tõnismägi tänavani sõidukite liikluseks täielikult alates kolmapäeva 27. augusti  kella 07.00-st kuni reede 29. augusti kella 05.00-ni.

Tallinna Transpordiameti liikluskorralduse osakond teatab, et seoses Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Liivalaia tänava vahelise linnast väljuva sõidusuuna asfalteerimistöödega 27.08.2014 kella 07.00-st kuni 29.08.2014 kella 05.00-ni  suletakse asfalteerimistöödega seoses täielikult sõidukite liikluseks Pärnu maantee alates Vabaduse väljakust kuni Tõnismägi tänavani.

Roosikrantsi tänav ja Hariduse tänav muudetakse ajutiselt kahesuunaliseks. Roosikrantsi, Hariduse ja Tõnismägi tänaval on võimalik sõita hoovidesse ja sealt välja kuni Pärnu maanteeni. Pärnu maanteel lõigus Vabaduse väljak kuni Tõnismägi tänav linnast väljuval suunal ei ole võimalik nimetatud ajal hoovidesse ja hoovidest välja sõitmine. Tööde teostaja poolt lepitakse kokku korteriühistutega sõidukitele ajutise parkimise võimalused nimetatud ajaks väljaspool töömaad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles