Homme on Tallinna kesklinnas lühiajalised liiklusseisakud

Meribel Sinikalda
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna liiklus.
Tallinna liiklus. Foto: Martin Ilustrumm

Homme  toimuv Fakto Auto Tallinna Rahvasõit toob pealinna liikluses kaasa lühiajalisi seisakuid, kuna rahvaspordiürituse stardikeskus asub Vabaduse väljakul. Liiklus on kesklinna piirkonnas lühiajaliselt häiritud kella 13-14 ajal, ratturite kolonni läbimise järel avatakse ristmikud koheselt taas liikluseks.

Kell 13 antakse start pikale võistlussõidule ning pool tundi hiljem pääsevad rajale lühikesest distantsi ja tervisesõidu läbijad.

Ratturid liiguvad politsei ja turvamasinate eskordi saatel Vabaduse väljakult Estonia puiesteele, seejärel Kentmanni tänavale, Rävala puiesteele, Tartu maanteele ja Ülemiste ristmiku kaudu sõidetakse Tallinnast välja. Võistluse korraldajad paluvad sõidukijuhtidel antud ajavahemikus nimetatud piirkondi vältida. Neil, kes peavad kindlaks kellaajaks näiteks lennujaama jõudma, on soovitatav eelnevalt aega varuda.

Tallinna naabervaldu läbival võistlustrassil on väljas liiklusreguleerijad, kes ratturite ohutuse eest hoolitsevad ja ristmikel vajadusel lühikeseks ajaks liikluse seiskavad. Võistlus lõpeb Peetri aleviku kooli ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles