Tulika tänav pannakse homsest kinni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna pääsesid autod veel Tulika tänavalt läbi, aga homme hakatakse seal teekatet freesima.
Täna pääsesid autod veel Tulika tänavalt läbi, aga homme hakatakse seal teekatet freesima. Foto: Toomas Huik

Kuigi osa Tulika tänavast on juba alates tänasest ametlikult autoliiklusele suletud, pääsesid autod sealt täna siiski veel takistamatult läbi.


Sissesõitu keelav märk lisatahvliga «Välja arvatud kohalikud elanikud» ei peatanud ühtegi sõidukijuhti. Lõunaks olid needki märgid eemaldatud ning autoliiklus kulges Tulika tänava Endla tänava ja Nõmme tee vahelisel lõigul küllaltki sujuvalt.

Homseks pannakse tänavalõik siiski täiesti kinni. «Meil oli täna veel võimalik autosid sealt läbi lasta. Seetõttu me ei hakanud liiklust takistama ja jätsime tänava täna veel liiklusele avatuks. Aga homme hakkama teekatet freesima ja siis paneme keelumärgid ette ning jätame ligipääsu ainult ühistranspordile, kohalikele elanikele ja Kristiine kaubanduskeskuse külastajatele,» hoiatas Tallinna Teede AS-i projektijuht Raiki Reiljan.

Ta täpsustas, et läbi teetööde piirkonna pääseb siiski ka Kristiine keskuse parklasse. Samuti saavad autodega oma kodu juurde sõita suletava tee äärde jäävate majade elanikud. Lihtsalt läbisõitjate jaoks aga on osa Tulika tänavat homsest tõepoolest suletud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles