Nõmme linnaosa vanem kutsus põlenud haiglahoone omaniku vaibale

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmmel hävis tules vana haiglahoone
Nõmmel hävis tules vana haiglahoone Foto: Oliver Pant / Kanal2

Seoses täna Sanatooriumi pargis asunud vana mahajäetud polikliinikuhoone põlenguga kutsus Nõmme linnaosa vanem Tiit Terik hoonete omaniku ASi Infortar esindaja homme hommikuks kohtumisele.

Sanatooriumi pargis asuvad endised haiglahooned on viimasel ajal korduvalt põlenud, viimati möödunud laupäeval, edastas Nõmme linnavalitsuse avalike suhete nõunik.

Linnaosa vanema Tiit Teriku sõnul on mahajäetud ja kasutuseta hooned selgeks ohuallikaks piirkonna elanike tervisele ja varale. «Korduvate põlengute tagajärjel on tuleohtu sattunud ka teised Sanatooriumi pargi piirkonnas asuvad hooned ning sealsete elanike vara ja tervis. Samuti on saanud kahjustada kaitsealuse parkmetsa puud,» lausus Terik.

«Homsel kohtumisel ASi Infortar esindajaga soovin kuulda lahendusi olukorra parandamiseks. Lahenduse saavad tuua omaniku selged ja konkreetsed sammud. Tühjad ja eluta hooned ei tee au omanikule ja on ohuks Sanatooriumi pargi piirkonna turvalisusele. Need tuleb korda teha ja sinna elu sisse tuua, või lammutada,» lisas linnaosavanem.

Täna põlenud hoone on tulekahju tagajärjel sisuliselt hävinud ning varisemisohtlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles