Nõmmel hävis tules vana haiglahoone

Helen Mihelson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmmel hävis tules vana haiglahoone
Nõmmel hävis tules vana haiglahoone Foto: Oliver Pant / Kanal2

Eile õhtupoolikul lahvatas leekidesse Nõmmel asuv vana kopsuhaigla hoone, mille kustutustööd kestsid ligi viis tundi, hoone praktiliselt hävis tulekahjus.

Põhja päästekeskuse pressiesindaja ütles Postimehele, et häirekeskus sai Sanatooriumi tänaval põleva hoone kohta teate kell 16.17. Tuld oli võtnud vana kliiniku katusealune, kust aga levis tuli edasi hoone sisemusse.

Pressiesindaja sõnul otsiti maja läbi ning veenduti, et selles ei ole ühtegi inimest. Kuna mahajäetud hoonet pole võimalik seestpoolt kustutada, võeti päästekeskuse esindaja sõnul vastu otsus lasta see seest läbi põleda. Küll aga kustutati hoonet väljast.

Päästjad lõpetasid tulekahju kustutamise kell 21.01. Tulekahju tagajärjel on hoone sisuliselt hävinud ning varisemisohtlik. Tulekahju oletatav põhjus on süütamine.

Kustutustööde tõttu oli Vabaduse puiesteelt Sanatooriumi tänavale liiklus suletud. Pargi tänav oli suletud alates Põllu tänavalt kuni Sihi tänavani. Samuti ei saanud tulekahju ajal Põllu tänavalt Sanatooriumi tänavale ega Pargi tänavale.

Pargi tänaval oli tulekahju ajal tõrge ühistranspordi liikluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles